מרק דלעת ותבלינים

המרכיבים:

1 ק"ג דלעת קלופה וחתוכה לקוביות

מים לכיסוי הדלעת

1 כף שמן זית

צרור גדול של כוסברה קצוצה

1 פלפל צ'ילי אדום ללא הגרעינים

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורר

1/4 כפית הל

2-3 שיני שום כתוש טרי

1/4 כפית אגוז מוסקט

מלח על פי הטעם

אופן ההכנה:

להקפיץ  את קוביות הדלעת עם שמן הזית והתבלינים, להוסיף מים עד לכיסוי הדלעת להביא לרתיחה ולבשל על להבה נמוכה במשך כ 30 דקות. לאחר שהדלעת התרככה להוסיף את הכוסברה, לבשל במשך 5 דקות נוספות ולכבות את הלהבה.

לטחון במעבד מזון או מוט ידני.